Xiaomi Redmi Note 10S 2020: Fiyat Teknik Özellikler ve Çıkış Tarihi!

Xiaomi Redmi Note 10S 2020: 8GB RAM, Dörtlü 64MP Kameralar ve 5500mAh pil! Şu anda, dünyada birçok akıllı telefon grubu var. Bunlardan biri Xiaomi. Şu anda, Xiaomi dünyanın en popüler akıllı telefon markasıdır. Şimdi, yasal kaynağımıza göre, Çin Elektronik Şirketi’nin önümüzdeki yıl 2020’nin ortasında yeni bir Xiaomi amiral gemisi başlatmayı planladığı bildiriliyor. Adı Xiaomi Redmi Note 10S 2020. önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak. Bu nedenle, muhteşem bir tasarıma, güçlü özelliklere ve en son teknolojiye sahip bu harika Xiaomi akıllı telefon Xiaomi Redmi Note 10S 2020.

Şu anda, spot ışığı büyük bir batarya ve güçlü kamera sistemi ile Xiaomi Redmi Note 10S’ye ait. Aşağıda, yeni çıkacak Xiaomi Redmi Note 10S 2020 hakkında bilgi ve her türlü Yayın Tarihi, Fiyat, Özellikler, Özellikler, Konsept, Tasarım ve Daha Fazlasını görmek istiyorsanız, bazı söylentiler belirtilmiştir. Yani, bizimle kalın ve bu İçeriği okumaya devam edin. Ardından, Yeni çıkacak akıllı telefonun teknik özelliklerine ve donanımına göz atmak için aşağı kaydırın.

Xiaomi Redmi Note 10S Çıkış tarihi:

Şu ana kadar Çinli telefon üreticisi Redmi Note 10S akıllı telefonun gelişiyle ilgili herhangi bir bilgi açıklamadı. Umarım, bu Xiaomi canavarını önümüzdeki ay karşılayabiliriz. Bu, Xiaomi’nin (Resmi Olmayan) çıkış tarihidir. Ülkenizin sonlarında yayınlanabilir. Bu nedenle, kendi ülkeniz için güncellemeye göz atın.

Redmi Note 10S 2020 Tüm Özellikler:

Her şeyden önce, ekrana bir göz atalım, Redmi Note 10S özellikleri, 20: 9 en boy oranının yanı sıra 1560 x 3120 piksel çözünürlüğe sahip büyük bir 6.8 inç IPS LCD sunuyor. Diğer tarafta, cihazı ışık düşmesinden ve ekranda çizilmeden koruyacak bir Corning Gorilla Glass koruması var. Böylece telefonu kullanabilir ve tereddüt etmeden ekranın büyük manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

Bu Xiaomi telefonunun bir başka ilginç yanı da batarya. Kaputun altında, Redmi Note 10S telefonu, hızlı şarj teknolojisini de destekleyen 5500mAh etkileyici bir pili sallıyor. Bu, telefonu ne kadar süre kullanırsanız kullanın, her bir süre sonra şarj etmek zorunda kalmayacağınız anlamına gelir. En önemlisi, pil aslında çok kısa sürede şarj olur. Sadece şarj edin ve kullanın.

Kamerayı tartışmanın daha iyi olduğunu düşünüyoruz. Görüntüleme açısından, Redmi Note 10S kamera arka tarafta dörtlü kamera kurulumu taşır. 64MP birincil lens + 8MP ultra geniş sensör + 5MP makro kamera + 2MP derinlik sensörü içerir. Arka kamera bugünün müşterilerinin beklentilerini karşılamak için yeterli olmadığından, diğer taraftan, öne bakan atıcıda tek bir 32MP lens bulunuyor. Böylece her zaman en sevdiğiniz fotoğraflarla bir fotoğrafı tıklamaya hazır olacaksınız.

Depolama alanına gelen Xiaomi akıllı telefonun iki versiyonu var: 6GB RAM / 128GB ROM ve 8GB RAM / 256GB ROM. Yani talep ve isteğinize göre en sevdiğiniz birini seçin. Ayrıca, bir MicroSD kart ile 512 GB’a kadar genişletilebilir. Konuşmak istediğimiz bir sonraki şey, bu telefonun işlemcisi. Redmi Note 10S telefonuna güç vermek, Qualcomm Snapdragon 720G SoC yerine Qualcomm Snapdragon 810 SoC’dir.

Yazılım cephesinde, bu cihaz işletim sistemi olarak en son Android 10.0 ile birlikte gelir. Ayrıca, diğer bağlantı seçenekleri Bluetooth, Wi-Fi, GPRS ve daha fazlasını içerir. bazı ekstra özellikler hakkında konuşma zamanı. Bu özellikler aslında bir mobil kullanıcı için gerçekten gerekli olan bir şeydir. Ek özellik nedir? 4G VoLTE, 5G Wi-Fi, Bluetooth, GPRS ve benzeri desteği alacaksınız. Böylece bu özellikler telefonunuzu daha mükemmel hale getirecektir.

Diğer telefonlar gibi, bu telefon da parmak izi vermek için sabit bir alan olmayacak. Telefonunuzun kilidini açmak için parmak izinizi vermelisiniz. Böylece bu, kilit açma işlemini sizin için biraz daha kolay hale getirecektir. Bu arada, telefonun sağ tarafında bir sensör olacak ve sesinizi artırmak / azaltmak istiyorsanız, sensörde biraz kaymanız gerekir.

Redmi Note 10S 2020 Fiyatı:

O zaman, Xiaomi Şirketi akıllı telefonun fiyatını açıklamadı. Yani, yaklaşan Redmi Note 10S of Price hakkında resmi bir bilgimiz yok. Ancak, telefonun diğer ülkelerinde bazı umutlar ve söylentiler topladık. Maliyet hakkında konuşalım, Redmi Note 10S fiyatı yaklaşık 224 $ ~ Rs. 16, 990’da açıklanmaktadır.

Redmi Note 10S akıllı telefon hakkında herhangi bir haber bilmek istiyorsanız, lütfen yorum kutumuzda bize yorum yapın. Mümkünse, yorumunuzu cevaplamaya çalışırız. Öte yandan, gelecek akıllı telefon haberleri ve gerekli bilgileri bizimle bağlı kalıyor. Bizimle uzun süre bağlı kalmak ve web sitemizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederim.